Mobiele fitnesstoestellen

Gratis te gebruiken

Mobiele fitnesstoestellen

Bewegen heeft een positief effect op de conditie, vermindert het risico op botbreuken, vallen en hart- en vaatziekten. Maar bovenal is het leuk!

De stad Roeselare speelt hierop in en plaatste in het stadspark tien outdoor-fitness toestellen.
Deze staan op verschillende plaatsen in de stad.

De toestellen zijn eenvoudig en vrij te gebruiken.
Je kan er het hele lichaam trainen: armen, benen, schouders, romp- en buikspieren. Je verbetert je kracht, uithouding of lenigheid naar hartenlust.

Daarnaast reizen er van de paasvakantie tot en met de herfstvakantie een 4-tal toestellen rond. Ze krijgen een plekje op de verschillende (speel)pleinen in Roeselare. Als buurtbewoner krijg je de unieke kans om gratis gebruik te maken van deze toestellen. Ideaal om jouw conditie op peil te houden en je van je sportiefste kant te tonen. De beweegtoestellen blijven telkens zes weken staan op een plein.
Wil je de mobiele fitnesstoestellen ook een tijdje in jouw buurt, neem dan snel contact op met de dienst Samenleven. Jouw aanvraag indienen kan nog tot en met 2 maart.

Tijdens de winterperiode (november – april) kan je de mobiele fitnesstoestellen huren. Voor meer informatie over de voorwaarden of voor reservatie, kan je terecht bij het Vrijetijdspunt of op het evenementenloket.

Mobiele fitnesstoestellen
Mobiele fitnesstoestellen
Mobiele fitnesstoestellen