Olympische wandeling

Roeselare warmt op voor de Olympische Spelen!

Doe mee aan een leuke gratis gezinswandeling van 3,5 km doorheen het centrum van Roeselare en stap in de wereld van de Olympische Spelen. Waag je onderweg aan vier splinternieuwe Olympische sportdisciplines: skaten, breaking, klimmen en surfen.

Wat staat je te wachten?

Dit evenement is er voor het hele gezin. Van de jongste ontdekkingsreizigers tot de ervaren sportliefhebbers, iedereen kan meedoen! Laat je onderweg verrassen door interactieve doe-opdrachten op verschillende locaties in de stad. De stad wordt jouw speelveld! Verzamelde je alle stempels? Dan krijg je een gratis ijsje! Na inschrijving, vanaf 13.30 u. tot 15.30 u., ontvang je jouw stempelkaart.

Olympische stop 1: Trax

Belgian Skate League komt naar Roeselare! Voor de allereerste keer is Roeselare gaststad voor de openingswedstrijd van de Belgian Skate League. Beleef een epische skatewedstrijd met opkomend talent en bewonder adembenemende tricks en coole stunts. Kom de energie van top-skaters ervaren op Trax en waag zelf ook je kans tijdens een initiatie i.s.m. North Streetwear. Meer info: belgianskateleague.be

Olympische stop 2: De Munt

Betreed de wereld van breakdance op de Munt! Laat je betoveren door spectaculaire demo’s door Hypnosis Dance Academy en Dansschool Dançar. Ontdek zelf waanzinnige moves tijdens een geweldige initiatie!

Olympische stop 3: Grote Markt

Trotseer de golven op de machtige surfsimulator op de Grote Markt. Voel de sensatie van de golven onder je voeten terwijl je op een levensechte manier leert surfen. De instructeurs begeleiden je stap voor stap, zodat je in no-time de kunst van het surfen onder de knie hebt.

Olympische stop 4: Klimzaal VTI Roeselare

Klaar om je grenzen te verleggen en de wereld van klimmen te ontdekken? Klim naar nieuwe hoogtes op het klimparcours van campus VTI Roeselare

Bekijk de flyer voor het volledige programma

BijlageGrootte
PDF-pictogram Flyer Olympische wandeling3.17 MB

Olympisch dorp

Je bent welkom op Trax, voor de gelegenheid omgetoverd tot een Olympisch dorp. Terwijl de kinderen zich uitleven in het knutselatelier of zich transformeren in hun favoriete sportheld, geniet jij van een drankje en een hapje op ons Olympisch terras.