Mobiele fitnesstoestellen

Outdoor fitness

Beweeg op de fitnesstoestellen in het stadspark, leef je uit langs het bewegingsparcours of krijg de mobiele fitnesstoestellen op bezoek in jouw buurt!

Fitnesstoestellen in het stadspark

De stad Roeselare plaatste in het stadspark 10 outdoor fitnesstoestellen. Je kan er het hele lichaam trainen: armen, benen, schouders, romp- en buikspieren.

  • De toestellen zijn eenvoudig en vrij te gebruiken.
  • Je verbetert je kracht, uithouding of lenigheid naar hartenlust.

Bewegingsparcours

Langs het wandel- en fietspad in het stadspark en verder langs de Mandel is er een bewegingsparcours op maat van iedereen. 9 toestellen over 4,7 km, met bijhorende app.

  • Het instructiebord voor het parcours vind je terug op de site Schiervelde (Diksmuidsesteenweg 396).
  • Aan de verschillende toestellen hangen ook stickers met een voorbeeld van een mogelijke oefening. Elk toestel is ook voorzien van een QR-code die je mogelijke oefeningen toont op je smartphone.

Mobiele fitnesstoestellen

Van de paasvakantie tot en met de herfstvakantie reizen een 4-tal toestellen rond. Ze krijgen een plekje op de verschillende (speel)pleinen in Roeselare. Als buurtbewoner krijg je zo de unieke kans om gratis gebruik te maken van deze toestellen. Ideaal om jouw conditie op peil te houden en je van je sportiefste kant te tonen! De beweegtoestellen blijven telkens 6 weken staan op een plein.

Wil je de mobiele fitnesstoestellen ook eens een tijdje in jouw buurt? Neem dan snel contact op met de dienst Samenleven.

Tijdens de winterperiode (november – april) kan je de mobiele fitnesstoestellen huren. Voor meer informatie over de voorwaarden of voor reservatie, kan je terecht bij het Vrijetijdspunt of op het evenementenloket.

Fitnesstoestellen stadspark
Mobiele fitnesstoestellen
Mobiele fitnesstoestellen
Bewegingsparcours
Bewegingsparcours
Bewegingsparcours